Vi i Medical Travel ønsker å tilby behandling med Cyberknife for krefttypene hjernesvulst og prostatakreft. Cyberknife er den mest moderne og presise behandlingen ved bekjempelse av kreft, hvor svulsten ligger slik til at man ved tradisjonell behandling kan få alvorlige komplikasjoner. CyberKnife® er spesielt passende for behandling av de svulstene, som sitter på lite tilgjengelige steder, for eksempel, i hjerne og ryggmarg, bevegelige organer og andre steder.

Fordeler med teknologi CyberKnife®

-Praktisk talt finnes det ingen risiko for komplikasjoner.
-Etter behandlingen med CyberKnife®, blir det vanligvis observert mindre komplikasjoner og bedret livskvalitet enn etter en kirurgisk prosedyre.
-Behandler svulster som ikke kan opereres kirurgisk.
-Prosedyren er smertefri.
-Ingen kirurgisk inngrep. Det trenges ingen anestesi, snitt eller risiko for blodtap.
-Friskt vev blir spart.
-Stråling går gjennom svulsten fra forskjellige vinkler med tideler millimeters presisjon.
-Det brukes ikke en fastskrudd hoderamme for å unngå uønsket bevegelse. Hodet er fritt.
-Det er ikke nødvendig å oppholde seg på sykehus.
-CyberKnife ® er en ambulant behandlingsmetode. Pasienten kan dra hjem samme dag.
-Man kan puste normalt under behandlingen.
-Med CyberKnife ® Synchrony ® trenger man ikke passe på kroppsbevegelser i løpet av behandlingen. En pasient, som for eksempel kureres for lungekreft, kan slappe av og puste fritt.

Behandlinger skjer ved Cyberknife Sigulda, Latvia. Reisen går til Riga med direktefly fra Gardermoen, Bergen, Torp og Trondheim og tar 1 time og 20 minutt. Deretter er reisen fra Riga til Sigulda 1 time med vår transport.

Medical Travel har 13 års erfaring med behandling i utlandet og behandlet tusenvis av nordmenn.

Vi vil skreddersy din reise, behandling i samarbeid med klinikken. Priser kan oppgis når vi vet klinikken plan om behandling for deg. Pris avhengig også hvilken undersøkelser det må tas før behandling.

Om SRC Sigulda

Sigulda Stereotaktisk radiokirurgi senter er et nytt og moderne medisinsk senter, som ble åpnet november 2015. Våre høyt kvalifiserte medisinske personell har lang erfaring innen medisin. Ved hjelp av seneste teknologi innen radiokirurgisk behandling, CyberKnife® er det mulig å vinne over kreften uten bivirkninger som er kjent med tradisjonell behandling.

Vår hovedoppgave er å sikre trygghet gjennom hele behandlingsprosessen. Vårt senter innehar en kombinasjon av profesjonell medisinsk erfaring og verdens mest moderne radiokirurgisk teknologi. Dette gjør at behandlingen er effektiv, sikker, smertefri og rask.

SRC Sigulda befinner seg i en av Latvias vakreste by – Sigulda, som er kjent som lille Sveits.  Sigulda er 1 times reise fra Riga. Senterets valg av plasseringssted ble bevisst lagt til Sigulda slik at behandlingen er i et hyggelig miljø, utenfor byens stress og samtidig få høyeste standard tilpasset medisinske omsorg, tjeneste og konfidensialitet.

I SRC Sigulda kan man få konsultasjon med følgende eksperter:

radiolog terapeut Dr. Dace Saukuma
radiolog terapeut Dr. Maris Mezeckis

Om vårt medisinske team

Virituell reise på klinikken

Om klinikken

Cybeknife

Vi hjelper

I tilfellet du er diagnostisert med hjernesvulst, hjernemetastaser, primær eller metastatisk svulst i ryggraden, andre bein, lungekreft eller metastaser i lungene, prostatakreft, lever- herunder gallegang kreft eller metastaser i lever, bukspyttkjertelkreft, hode- og halskreft (leppe-, tunge-, nesehule kreft) eller kreft i andre organer, og i tillegg andre typer av godartet svulst, kan du få konsultasjon med våre eksperter, som skal vurdere forløp og utvikling av din sykdom for å fastsette den optimale og effektive terapien.

For konsultasjon ring oss på 35600011

Priser:

  1. Konsultasjon, reise med fly fra Oslo, 3 netter hotell, samt all nødventig transport i Latvia kr. 8000.- Medreisende ledsager kr. 4000.-
  2. Diagnostikk: Pet scann kr. 22000.-(om nødvendig)
  3. Prostatakreft: Komplett behandling med Cyberknife, reise med fly fra Oslo, 14 netter hotell, samt all nødventig transport i Latvia
    kr. 128 000.- Medreisende ledsager kr. 4000.-
    Hjernesvulst: Komplett behandling med Cyberknife, reise med fly fra Oslo, 3 netter hotell, samt all nødventig transport i Latvia
    kr. 105 000.- Medreisende ledsager kr. 4000.-

Informasjon kommer snart.